Transformationele Coaching

Wat is Transformationele Coaching?

Mijn werkwijze als transformationeel coach is gericht op bewustwording en blijvende verandering.
Ik bied je een veilige omgeving en help je de juiste focus te hervinden waardoor je je eigen antwoorden en oplossingen (her)ontdekt. Mijn focus als coach ligt daarbij op de diepere betekenissen die jij met je meedraagt. Wat vind jij betekenisvol in jouw leven? Wat zou jij willen veranderen en hoe kun je dat omzetten in actie?

Voor wie is Transformationele Coaching?

Transformationele coaching is voor iedereen die het verlangen heeft om zichzelf te ontwikkelen. Het kan zijn dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt en dat je wilt onderzoeken wat je belemmert. Misschien ben je een nieuwe weg ingeslagen en heb je behoefte aan inzichten. Of je bent op zoek naar meer bezieling in je werk en leven. Jouw vraag kan van persoonlijke aard zijn maar ook werkgerelateerd.

Wat gaan we doen?

Mijn coaching bestaat uit zinnige gesprekken en inspirerende oefeningen. Wat we precíes gaan doen hangt af van je vraag, wat het beste bij jou past en wat zich aandient tijdens de sessies. Ik bied, nogmaals, geen oplossingen maar we werken wel in iedere sessie toe naar een werkpunt, waarmee je dat wat je ontdekt hebt om gaat zetten in actie.

Wat kost het?

De prijs voor een individuele (particuliere) sessie van een uur bedraagt €90,- inclusief BTW. De sessies vinden plaats in Alblasserdam. Als je wilt dat ik naar jou toe kom, reken ik buiten de prijs voor een sessie extra reiskosten: €0.19 per kilometer.
De prijs voor een sessie als je vanuit een bedrijf opereert  bedraagt €125,- per uur exclusief BTW. Ook dan reken ik extra  €0,19 per kilometer als je wilt dat ik naar je toekom.

Voordat we hiermee van start gaan, doen we eerst een intakegesprek. Dat is voor mij om een goed beeld te krijgen van je vraag en voor jou om te voelen of ik wel die coach ben waar je naar op zoek bent. Dat gesprek is gratis en duurt ongeveer een uur.
Als je geïnteresseerd bent en graag zo'n intakegesprek wilt, kun je daarvoor onderstaand formulier invullen.