Loopbaancoaching

Wat is Loopbaancoaching?

Bij loopbaancoaching ligt mijn focus als coach, net als bij transformationeel coaching, op de diepere betekenissen die jij met je meedraagt. Waarom ben je hier? Waar sta je nu en waar wil je heen? Waar ligt jouw authenticiteit en specifieke kracht? Hoe kun je daar vorm aan geven?

Voor wie is Loopbaancoaching?

Voor iedereen die zijn loopbaan nader wil onderzoeken. Misschien ben je niet gelukkig met het werk dat je nu doet en zou je graag anders willen maar weet je niet hoe. Het kan zijn, dat je op zoek bent naar meer bezieling of een beter zicht op je werkelijke drijfveren en talenten.  Of je hebt een nieuwe stap gemaakt en je hebt behoefte aan feedback en inzicht.
Ik kan ook iets voor je betekenen als je jouw eigen bedrijf aan het neerzetten bent. We kunnen dan werken aan je visie, je missie en de visuele identiteit van je bedrijf.

Wat gaan we doen?

Ook hier voeren we gesprekken, die afgewisseld worden met inspirerende oefeningen. Loopbaancoaching is echter wat praktischer, omdat we meer gaan inzoomen op je talenten en vaardigheden. Ook hier werken we in iedere sessie toe naar een werkpunt, waarmee je dat wat je ontdekt hebt om gaat zetten in actie.

Wat kost het?

De prijs voor een individuele (particuliere) sessie van een uur bedraagt €90,- inclusief BTW. De sessies vinden plaats in Alblasserdam. Als je wilt dat ik naar jou toe kom, reken ik buiten de prijs voor een sessie extra reiskosten: €0.19 per kilometer.
De prijs voor een sessie als je vanuit een bedrijf opereert  bedraagt €125,- per uur exclusief BTW. Ook dan reken ik extra  €0,19 per kilometer als je wilt dat ik naar je toekom.

Voordat we hiermee van start gaan, doen we eerst een intakegesprek. Dat is voor mij om een goed beeld te krijgen van je vraag en voor jou om te voelen of ik wel die coach ben waar je naar op zoek bent. Dat gesprek is gratis en duurt ongeveer een uur.
Als je geïnteresseerd bent en graag zo'n intakegesprek wilt, kun je daarvoor onderstaand formulier
invullen.