Creatieve Coaching

Wat is Creatieve Coaching?

Bij creatieve coaching ligt de focus op de vraag 'hoe kan het anders?' Hoe kun je anders gaan denken en waarnemen dan je gewend bent? Dat kan net zo transformationeel zijn, omdat je daarmee toegang krijgt tot je onderbewuste. Dat kan jou nieuwe inzichten opleveren over je verborgen drijfveren en verlangens.
Ik onderscheid daarbij twee gebieden. Anders denken: hoe train je je hersens om andere wegen in te slaan? En beelddenken: wat is jouw persoonlijke beeldtaal en wat is de diepere betekenis daarvan?

Voor wie is Creatieve Coaching?

Voor iedereen die zijn creatieve potentieel wil ontwikkelen. Het kan zijn, dat je heel letterlijk wilt onderzoeken waar jouw creativiteit ligt. Het kan ook zijn, dat je vanuit een ongebruikelijke invalshoek je vraag of probleem wilt bekijken. Maar ik kan ook iets voor je betekenen als je jouw creativiteit wat breder wilt trekken. Hoe werkt dat creatieve proces nou eigenlijk? Wat wil ik in mijn leven en wat kom ik tegen bij het realiseren van mijn intenties?

Wat gaan we doen?

Deze vorm van coaching bestaat voornamelijk uit concrete oefeningen, ook weer afhankelijk van jouw vraag en dat wat er bij je past. Dat kan een dramavorm zijn waarbij je fysiek bezig bent, een oefening om je denken wat vloeibaarder te maken maar ook een concrete teken-, schrijf- of schilderoefening. Ook hier werken we in iedere sessie toe naar een werkpunt, waarmee je dat wat je ontdekt hebt om gaat zetten in actie.

Wat kost het?

De prijs voor een individuele (particuliere) sessie van een uur bedraagt €90,- inclusief BTW. De sessies vinden plaats in Alblasserdam. Als je wilt dat ik naar jou toe kom, reken ik buiten de prijs voor een sessie extra reiskosten: €0.19 per kilometer.
De prijs voor een sessie als je vanuit een bedrijf opereert  bedraagt €125,- per uur exclusief BTW. Ook dan reken ik extra  €0,19 per kilometer als je wilt dat ik naar je toekom.

Voordat we hiermee van start gaan, doen we eerst een intakegesprek. Dat is voor mij om een goed beeld te krijgen van je vraag en voor jou om te voelen of ik wel die coach ben waar je naar op zoek bent. Dat gesprek is gratis en duurt ongeveer een uur.
Als je geïnteresseerd bent en graag zo'n intakegesprek wilt, kun je daarvoor onderstaand formulier invullen.