Home

Het leven verandert voortdurend en spoort ons aan om te groeien. Soms onhoorbaar of onzichtbaar, soms heel dwingend maar in essentie altijd liefdevol. Als die verandering van buiten lijkt te komen in de vorm van tegenslagen noemen we het vaak een probleem. Als de noodzaak tot verandering zich vanuit een innerlijke impuls aandient noemen we het een verlangen. Hoe ga jij met veranderingen om? Herken je jouw innerlijke beweging of heb je het gevoel dat je ergens blijft steken? Kun je in deze snel veranderende tijd meebewegen of bevries je? Pas je je aan of merk je dat je het liefst keihard wilt weghollen? Of verhard je en ben je voornamelijk bezig je afweergeschut op te stellen?

Coaching is een prachtige manier om, in verbinding met een vertrouwenspersoon, jouw innerlijke landschap in kaart te brengen. Wat zijn je werkelijke drijfveren, waar ligt jouw authenticiteit en hoe kun je daar vorm aan geven?

Coaching is geen therapie. Het gaat dus niet over vroeger en hoe het zo is gekomen, maar gaat uit van de situatie waar je je nu in bevindt. Je weet zelf de antwoorden al, maar soms heb je iemand nodig om je daaraan te herinneren en je te helpen de juiste weg in te slaan of een volgende stap te nemen.

Coaching kan je helpen je innerlijke belemmeringen te onderzoeken en transformeren, waardoor je je talenten en vaardigheden kunt ontplooien. Met dat pakket wordt het makkelijker je zielskwaliteiten en werkelijke intenties te onderzoeken en verwezenlijken.

Ik ben zo'n coach. Sterker nog, ik ben transformationeel coach. Dat betekent dat ik groei van binnenuit faciliteer. Groei van binnenuit, omdat ik niet geloof in pasklare oplossingen. Ik geloof zelfs, dat als je niet weet wát je precies aan het veranderen bent, oplossingen zelfs schadelijk kunnen zijn.

Ik heb mijn skills als coach onderverdeeld in drie gebieden:
Transformationeel Coach
Loopbaancoach
Creatief Coach
In de praktijk lopen deze gebieden natuurlijk in elkaar over. Dat betekent dus, dat je niet hoeft te  kiezen voor één bepaald werkterrein. Tijdens het intakegesprek gaan we kijken wat het beste bij je past.